TAKMIČENJE U DIZAJNIRANJU PROIZVODA ZA LIČNU NJEGU

Otvorene su prijave za takmičenje iz dizajna proizvoda za ličnu njegu “Model Young Package 2020”. Mogu se prijaviti učenici i studenti iz svih zemalja svijeta. Najbolji radovi biće nagrađeni novčano.

Od takmičara se traži da kreiraju paket proizvoda lične njege koji je održiv i istovremeno doprinosi kvalitetu života. Nagradni fond takmičenja je 6200 eura, a osim toga, učesnici imaju priliku da uporede svoje ideje sa drugim učesnicima i zadobiju pažnju istaknutih stručnjaka iz industrije.

Ideja takmičenja je da pošto svakodnevno koristimo veliki broj proizvoda, važno je da proizvodi koje koristimo budu bolji, zdraviji, da nas čine srećnima i odgovornima. Takmičari će se na kreativan način pozabaviti širokim rasponom proizvoda, kozmetikom, suplementima u ishrani (vitamini, čajevi i slično), medicinski i higijenski preparati, i slični proizvodi.

Takmičenje će se održati u dvije kategorije, za učenike i za studente. Za kategoriju studenata i profesionalaca nagrade se dodjeljuju u iznosima od 2000, 1200 i 800 eura, za prvo drugo i treće mjesto; za kategoriju učenika takođe se dodjeljuju nagrade za prva tri mjesta: 1200, 600 i 400 eura.

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://young-package.com/registrace.

Rok za prijavu je 11. maj 2020. godine

Detaljnije na https://young-package.com/registrace/?fbclid=IwAR32_MF25bmAlLEojzCIMVCuoumjOT1YFj3Zj8UwNkU6kIiQUrRtUe1hst4