PLAĆENO STAŽIRANJE ZA PROGRAMERE U NJEMAČKOJ

BABLE, njemački startap je poziva mlade programere da se prijave na njihov plaćeni program stažiranja u Štutgartu. Stažiranje je u oblasti front-end programiranja, a traje od 1. marta do 31. avgusta 2020.

Stažisti će obavljati zadatke vezane za unaprjeđivanje i automatizaciju usluga veb platforme kompanije. Učesnici će raditi na izazovnim zadacima pod nadzorom iskusnih programera i imaće priliku da steknu nove vještine ali i da rade na sopstvenim idejama. Neki od specifičnih zadataka su upotreba alatki za kreiranje i dizajniranje korisničkog interfejsa, razvoj komponenti i komandne table. Nakon završetka programa, stažisti/pripravnici će imati priliku da dobiju posao sa punim ili skraćenim radnim vremenom.

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika i praktično iskustvo u radu sa programskim jezicima kao što su: HTML, CSS, JavaScript, AJAX, SASS, jQuery, Font Awesome, Material Design i Bootstrap. Potrebno je i da kandidati imaju nekoliko godina praktičnog iskustva ili studiranja u relevantnim oblastima i sa dobrim rezultatima.

Da biste se prijavili pošaljite CV i motivaciono pismo na: hernan@bable-smartcities.eu.

Rok za prijavu je 29. februar 2020. godine

Detaljnije: http://bable-smartcities.eu/.