Business Case Challenge

Jelen Business Case Challenge

U saradnji sa kompanijom “Molson Coors” i pivskim brendom “Jelen”, Centar za razvoj karijere organizuje takmičenje za studente javnih i privatnih visokoškolskih ustanova u BiH iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i plasiranja proizvoda uz upotrebu savremenih tehnoloških metoda i inovacija. Najbolji timovi, odnosno timovi sa najbolje izvedenom studijom slučaja, nagrađeni su vrijednim nagradama i poklon paketima.

Održanih takmičenja do sada: 5
Broj prijavljenih učesnika: preko 500

Ožujsko Business Case Challenge

U saradnji sa kompanijom “Molson Coors” i pivskim brendom “Ožujsko”, Centar za razvoj karijere drugu godinu zaredom organizuje takmičenje za studente  visokoškolskih ustanova u BiH iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i plasiranja proizvoda uz upotrebu savremenih tehnoloških metoda i inovacija. Najbolji timovi, odnosno timovi sa najbolje izvedenom studijom slučaja, nagrađeni su vrijednim nagradama i poklon paketima. Finale se održava u Sarajevu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Održanih takmičenja do sada: 1
Broj prijavljenih učesnika: preko 150

Learn Today – Lead Tommorow

Takmičenje u studiji slučaja koje u okviru strategije za razvoj “Program Budućih Lidera” već tri godine zaredom sprovodi revizorsko-konsultantska kuća “Ernst and Young”. U saradnji sa CERK-om, treća studija slučaja održana je u sklopu Festivala karijere. Tokom izrade studije slučaja studenti imaju mogućnost da pokažu svoje sposobnosti i konsultatnske kompetencije u rješevanju postavljenog realnog problema u poslovanju. Takmičari koji se istaknu, i budu prepoznati, imaju mogućnost ostvariti saradnju i dobiti zaposlenje.

Ovaj napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća, kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci neposredno uključeni u poslovanje. Samim tim, EY oSmogućava mladima steknu praktična znanja i istaknu svoje talente i tako dobiju mogućnost obavljanja radne prakse, te zaposlenja. Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u pet najboljih timova, ulaze u proces selekcije za EY stipendiju.

Galerije

I Jelen BCCC
I Jelen Business Case Challenge
II Jelen BCC 1
II Jelen Business Case Challenge