KAKO SE POVEZATI SA PRAVIM PRILIKAMA NA LINKEDINU?

Ako želite pomoć društvenih mreža u razvoju vaše karijere, onda je Linkedin prva mreža na koju treba da obratite pažnju. Preduzetnica i specijalista za digitalni marketing objasniće vam kako da se povežete sa pravil prilikama za vašu karijeru na Linkedinu.

Nova epizoda inspiracije i korisnih znanja stiže vam u ponedjeljak, 18. svibnja, na našem Instagram Live-u! Kako koristiti najveću poslovnu društvenu mrežu na svijetu i povezati se s pravim prilikama, u razgovoru s našom Romanom otkrit će nam Tanja Džido, specijalistica digitalnog marketinga i uspješna poduzetnica s odnedavnim prebivalištem u Londonu.„Slanje monotonih životopisa ili poslovnih ponuda je stvar prošlosti. Ako želite one najbolje prilike za sebe, trebate ih proaktivno stvarati te se za njih kvalitetno predstaviti u digitalnom svijetu.

Bili tek student ili već iskusni profesionalac, sada je najbolje vrijeme da putem LinkedIna krenete graditi svoj poslovni brend koji će vam pomoći da otvorite brojna vrata u poslovnom svijetu“, ističe Tanja.Osim što nam pomaže da predstavimo svoje poslovno iskustvo, LinkedIn nam daje priliku da kroz svaku objavu iskomuniciramo svoju osobnost i vrijednosti te budemo prisutni i vidljivi u ‘online’ svijetu, ispred svojih potencijalnih poslodavaca i poslovnih partnera.Zamislite da na idućem razgovoru za posao ili poslovnom sastanku uopće ne morate trošiti vrijeme na uvodno predstavljanje jer druga strana vrlo dobro zna sve o vama te temeljem vaših objava već ima osjećaj da vas „dobro poznaje“. Samim time su daleko veće šanse da će vaš susret završiti pozitivnim ishodom o kojem ste oduvijek sanjali.Izgraditi poslovni brend nije lako, zahtijeva izlaganje, ranjivost i konzistentno objavljivanje, ali se itekako isplati.

Tanja će vam ispričati kako je pomoću LinkedIna izgradila uspješan osobni brend te osigurala podršku svojim projektima i otvorila vrata u preko 60 vodećih tvrtki i brendova u Hrvatskoj, ali i u Chicagu i Londonu. To znači da ista pravila vrijede u cijelom svijetu, a Tanja će ih s vama podijeliti u ponedjeljak.Kako prezentirati svoje poslovno iskustvo na atraktivan način, čak i kad ga možda i nemate previše, te kako se povezati s utjecajnim ljudima iz svoje industrije, sredine ili svijeta, samo su neke od tema koje će Tanja pokriti. Nakon Instagram LIVE-a znat ćete i koje uobičajene greške izbjegavati te kako učiniti svoje objave #trending u kategorijama određene ekspertize.

Tanja Džido je uspješna poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica, predavačica na brojnim poduzetničkim akademijama te autorica modernih programa digitalnog marketinga. Iza nje je više od 10 godina iskustva u komunikacijama za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke, a posljednje tri godine radi kao neovisna konzultantica.Dobitnica je brojnih priznanja, poput nagrade Female Role Model of the Year 2019. na Central European StartUp Awards. Aktivno promovira poduzetništvo mladih, kao i inicijative za osnaženje mladih žena te je stalna kolumnistica u najčitanijem magazinu „Ljepota i Zdravlje“.

Vjerujemo da će vam Tanjino predavanje služiti da pronađete prave prilike kako biste ostvarili svoju karijeru iz snova, stoga budite s nama u ponedjeljak, 18.5.2020., od 10 sati na našem Instagramu!Fb event.

Izvor: hocu.ba