BUDI I TI DIO COKE SUMMERSHIP 2020 PROGRAMA

Coca-Cola je otvorila prijave za svoj program Coke summership 2020. Savršena ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva, koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.

Ako si mlada, ambiciozna osoba, Coke Summership je pravi program za tebe koji ti nudi dragocjeno iskustvo spajajući edukaciju i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine imat ćeš priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitog doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu u međunarodnom timu na važnim projektima.

Praksa traje četiri sedmice te će se odvijati tokom mjeseca jula.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini, a praksa će se odvijati virtualno!

Prijave su otvorene do 31. 5. 2020. godine.

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Kako bi postao praktikant u sklopu programa Coke Summership, morat ćeš proći kroz postupak odabira kandidata za program Coke Summership sastoji se od online testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnog učinka. Praksa će se održavati virtualno, u trajanju od četiri sedmice. U sklopu prakse dobit ćeš projekt na kojemu ćeš raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora.

Tijekom četiri sedmice prakse bit ćeš pod vodstvom svog mentora, stjecat ćeš vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. A osim svega što ćeš naučiti i svih novih vještina koje ćeš razviti, garantiramo i zabavu i nova prijateljstva.

Svi koji uspješno završe program, dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike Coca‑Cole HBC Bosna i Hercegovina.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će ti obilježiti iskustvo ako postaneš polaznikom programa Coke Summership.

Prijavi se za program Coke Summership već danas i učini prvi veliki korak u svojoj karijeri! Svoju biografiju i molbu pošalji na https://cchellenic.csod.com/ux/ats/careersite/19/home/requisition/21830?c=cchellenic

 Rok za prijavu je 31. 5. 2020.godine.

Detaljnije ovdje.


Comments

One response to “BUDI I TI DIO COKE SUMMERSHIP 2020 PROGRAMA”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.