GOETHE GOES GLOBAL STIPENDIJE ZA MASTER STUDIJE

Goethe univerzitet iz Frankfurta (Njemačka) poziva zainteresovane inovativne studente da se prijave na njihov stipendijski konkurs. Stipendija u mjesečnom iznosu od 1000€ dodjeljuje se za master studije na ovom univerzitetu.

Stipendija “Goethe Goes Global” za master programe je revolucionarni i jedinstven projekat u akademskom svijetu Njemačke. Cilj stipendije je da vam pomogne u razvoju vaše akademske karijere i da vas podrži tokom vaših master studija. Studenti iz cijelog svijeta su dobrodošli da se prijave. Biće dodijeljeno ukupno 20 stipendija. Prijave se prihvataju svake godine. Svi dobitnici ove stipendije imaće sljedeće povoljnosti:
– mjesečna stipendija u iznosu od 1000 eura za standardni period master programa na Univerzitetu Goethe (generalno 2 godine).
– podrška od iskusnog master studenta tokom vaših studija.
– pristup seminarima koji se fokusiraju na profesionalne vještine na njihovoj Diplomskoj akademiji (GRADE).
– pristup inovativnom istraživačkom okruženju i mrežama koje vas povezuju sa stipendistima i drugima istraživačima.
– karijejrna podrška kroz Kancelariju za podršku i istraživanje na Univerzitetu Goethe.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je da ste na putu da dobijete bečelor diplomu sa univerziteta izvan Njemačke, da tražite master program i da razmišljate o doktoraturi, da želite platformu za razmjenu ideja sa ostalim međunarodnim istraživačima o temama koje vas interesuju. Stipendija je takođe namijenjena onima koji žele praktično iskustvo u istraživanju pod nadzorom odličnih profesora na uglednom univerzitetu. Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta.

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na linku.

Rok za prijavu zavisi od master programa koji kandidat izabere.

Detaljnije na: http://www.goethe-university-frankfurt.de/…/04-What-we…