EXCELLENCE MASTERS STIPENDIJE UNIVERZITETA U ŽENEVI

1
882

Otvoren je stipendijski konkurs Univerziteta u Ženevi za master studije na Prirodno – matematički fakultetu. Međunarodni studenti se mogu prijaviti za studije u oblastima astronomije, biologije, hemije, biohemije, matematike i fizike.

Prirodno – matematički fakultet je u saradnji sa nekoliko sponzora osnovao program stipendiranja izvrsnosti ( Excellence Fellowship Program) kako bi podržao izvanredne i visoko motivisane kandidate koji teže sticanju master diplome u bilo kojoj disciplini koju pokriva fakultet.

Stipendije su otvorene za sve međunarodne studente sa visokim dostignućima na studijama sa stečenom bečelor diplomom ili očekuju završetak osnovnih studija kroz šest mjeseci. Izbor kandidata će se bazirati na njihovim akademskim dostignućima.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme na linku: https://www.unige.ch/sciences/en/enseignements/formations/masters/excellencemasterfellowships/?fbclid=IwAR1isUwp5dd5us7UgG2vuu2tu8NuduCD60Z7CrKt3ZjuTevXvo_eNUNdUt0 i slanjem potrebne dokumentacije na mejl dekana prirodno – matematičkog fakulteta.

Rok za prijavu je 15. mart 2020. godine

Više detalja na https://www.unige.ch/

1 COMMENT

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.