UNIVERZITETSKI STARTUP WORLD CUP 2020

Raspisan je poziv za prijavu učešća na takmičenju studenata u preduzetništvu “Startup World Cup 2020”. Takmičenje organizuje asocijacija danskih univerziteta.

Svjetski kup će se održati u Venzhou-u, Kina, od 18. do 20. oktobra, i biće sjajna prilika da se sretnu ključni igrači iz kineskog ekosistema, uključujući investitore, preduzetnike, kompanije i druge studentske startapove. Ukupno će učestvovati oko 60 najboljih univerzitetskih startapa i obećavamo da će to biti presudni trenutak za vaš startup.

Bićete pozvani da se pridružite oko 60 drugih startapa kako biste se sastali i pozdravili sa kineskim investitorima, kompanijama i tehničkim stručnjacima. Bićete dio mreže koju možete koristiti dugo nakon Svjetskog kupa za startup ako vam trebaju kontakti na određenom tržištu, savjeti za skalabilnost ili kauč na koji ćete se srušiti tokom putovanja svijetom! Zvuči prilično nevjerovatno, zar ne? A čak nismo ni spomenuli čast i promociju koji idu uporedo sa nagrađivanjem najboljeg svetskog univerzitetskog startapa! Prethodnih godina smo preko članaka i društvenih medija dostigli milione čitalaca širom svijeta.

Dio ste startupa sa dva suosnivača i jedan od njih mora biti povezan sa univerzitetom. Ako vas predstavlja partner iz neke zemlje, oni ne mogu biti suosnivači u timu, ali je mentorstvo dozvoljeno. Klasifikujete je ili u ranu fazu ili fazu rasta. Želite biti dio mreže međunarodnih studentskih poduzetnika. Vidite mogućnosti u susretu sa ključnim igračima iz kineskog startup ekosistema.

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na sljedećem linku: https://accounts.younoodle.com/login…

Rok za prijavu je 14. jun 2020.godine.

Detaljnije: https://venturecup.dk/uswc/