StES 2017 – Друго позивно писмо

Због великог интересовања студената, како из земље, тако и из иностранства, Организациони одбор научно-стручног скупа „Студенти у сусрет науци“ (Students encountering science – StES 2017) одлучио је објавити и друго позивно писмо за учешће на овој студентској конференцији.

Велико интересовање, висок квалитет и већа бројност радова из иностранства са престижних универзитета доказ су да ова  научно – стручна конференција  коју Студeнтски пaрламент Универзитета у Бањој Луци ове године организује јубиларни десети пут,  несумњиво постаје препознатљиво мјесто окупљања будућих научно – истраживачких снага, покретача развоја универзитета и друштва широм планете.

Подсјећања ради, StES 2017 биће одржан у периоду од 27. до 30. новембра 2017. године, а као и претходних година  пружиће прилику студентима широм свијета да представе нова научно-стручна достигнућа из свих научних области.

Важни датуми:
Достављање пријаве/рада најкасније до: 10.10.2017.
Обавјештење о прихватању радова до: 15. 11. 2017.
Агенда конференције до: 20. 11. 2017.

Слање пријава/радова врши се путем имејл адресе: paper.stes@unibl.org.

Позивно писмо у цјелости можете погледати овдје.

Више информација о конференцији, пријави радова и учешћу можете добити  на интернет страници StES-a: www.stes.unibl.org или путем имејл адресе: stes@unibl.org

 

Извор