Self UP akademija

Razmišljao si nekada da pokreneš svoj biznis, ali ne znaš odakle krenuti?
Nisi siguran da će tvoja ideja biti prihvaćena?
Još uvijek nemaš poslovnu ideju, ali želiš da budeš „sam svoj gazda“?

Upravo je Self UP akademija mjesto gdje ćeš dobiti odgovore na sva ova pitanja, prikupiti informacije, steći znanja, dobiti savjete i podršku, te upoznati potencijalne partnere.

Self UP akademija kao centralni događaj Self UP kampanje se provodi u okviru projekta Outreach for Undergraduate students (E4U), pod pokroviteljstvom Kancelarije specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR). Projekat E4U okuplja studente sa 14 fakulteta u BiH koji imaju zadatak da kreiraju medijske kampanje za promociju uloge mladih u reformama koje se provode u BiH. Kao rezultat rada studenata Ekonomskih fakulteta u Banjoj Luci i Bihaću nastala je Self UP kampanja čiji je cilj da podstakne i ohrabre mlade da realiziju svoje poslovne ideje i pokrenu sopstvene biznise.

Self UP akademija podrazumijeva trodnevnu edukaciju mladih koji imaju određene preduzetničke ideje, ili se u budućnosti žele baviti preduzetništvom, ali nemaju dovoljno znanja, sredstava, podrške okoline, niti dovoljno potrebnih informacija za pokretanje sopstvenog biznisa.

Učesnici će imati priliku da putem interaktivnih radionica I diskusija
od strane stručnjaka iz različitih oblasti nauče kako da ispitaju tržište, procjene svoju ideju, oblikuju je za potrebe korisnika, plasiraju je na tržište i kreiraju odgovarajući plan promocije.

Svi oni koji pokažu interesovanje da svoje ideje prezentuju, imaće priliku da iste predstave 11. feburara tokom aktivnosti Self UP umrežavanje. Tri najbolje ocjenjene ideje od strane stručnog žirija će dobiti nagradu koja uključuje usluge konsaltinga sa stručnjacima iz različitih oblasti kao i jednu nagrada u vrijednosti od 300, 200 i 100 KM.

Za dodatne informacije i prijave obratite nam se na službenu e-mail adresu selfupkampanja@gmail.com.

Realizuj svoju ideju!

Start yourself UP!

Više informacija na Facebook event-u.