Rok za prijavu „Tvoja karijera počinje ovdje“ ističe za nekoliko sati!

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera počinje ovdje“ za neformalnu edukaciju mladih u Bosni i Hercegovini. Centar za razvoj karijere CERK je drugu godinu za redom partner pri realizaciji programa u Banjoj Luci. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima bit će omogućene stipendije i prakse u EY Sarajevo, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2016. godine. Finalno takmičenje – biznis simulacija, biće održana 26. marta 2016. godine u Sarajevu.

Program „Tvoja karijera počinje ovdje“ kompanije EY, namijenjen je studentima sa svih godina studija, kao i nezaposlenim visokoobrazovanim mladima do 2 godine nakon diplomiranja.

Studenti nižih godina studija koji su plasiraju u prvih 20 ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Studenti završnih godina ulaze u proces selekcije za prakse, odnosno posao. Svi učesnici će dobiti sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY zastupnika.

Projekat će se sprovoditi u 3 grada: Sarajevo, Mostar, Banja Luka.

Način prijavljivanja za kandidate:

Biografiju na engleskom jeziku studenti šalju do 18. marta, 2016. na mail: hr.bih@rs.ey.com

Selekcija učesnika će se vršiti na osnovu biografija. Kandidati koji prođu selekciju će putem mail-a biti obaviješteni u kojoj grupi će učestvovati u programu.

Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovdje“ pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers , Twitter @EY_CareersSR i Instagram profil EY Serbia Careers.

 

Požurite sa prijavama: ROK ISTIČE ZA NEKOLIKO SATI!