Da li čekate prilike ili ih sami stvarate? “Tvoja karijera počinje ovdje” – EY

Program “Tvoja karijera počinje ovdje” prošle godine naišao je na veliki odziv studenata u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru. Uspjeh projekta je premašio sva očekivanja – veliki broj studenata imao je više nego pozitivne utiske o učešću u programu, kao i o tome koliko im je to pomoglo u daljim koracima u karijeri.

Studenti iz Banja Luke pokazali su zaista veliki interes za učešće u projektu i po broju prijava a i prema učešću u samom program. Pokazali su motivisanost, znanja, vještine volju za daljim radom na sebi što je u finalnom takmičenju i prepoznato od strane EY stručnjaka.

Da-li-cekate-prilike

Zanimljivo je to što je Banja Luka u finale ispratila tri kandidata, a u finalnom takmičenju visoki plasman donio im je I i II mjesto. Program stručne prakse a kasnije i zaposlenja; i program prakse i sticanja prvog radnog iskustva; kao glavne nagrade pripale su Marijani (drugoplasiranoj) i Jeleni (prvoplasiranoj) kandidatkinjama iz Banja Luke.

Više o njihovim iskustvima u narednim danima, a do tada ne čekajte nego već danas pošaljite CV na hr.bih@rs.ey.com i obezbijedite svoje mjesto u programu.

CERK sevis “Online CV KLINIKA” vam stoji na raspolaganju za sva pitanja u vezi CV-a. Pišite nam i dalje na kontakt@cerk.info.