Radionica “Kako besplatno putovati?”

Zanimaju te putovanja? Imaš ograničen budžet? Na Instagramu ti se čini da su neki ljudi stalno na putu? Odakle im novac? Kako im to polazi za rukom?

Centar za razvoj karijere u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci organizuje radionicu na kojoj ćete čuti o različitim programima akademske i kulturne razmjene, međunarodnim konferencijama, treninzima i stručnim praksama te načinima na koje možete uštedjeti prilikom turističkih putovanja!

Ovo je jedna u nizu radionica koje organizuju CERK i EFBL, a namijenjene su srednjoškolcima i studentima. Naravno, dobrodošli su i oni koji više nisu u školskim klupama.

A o svojim iskustvima u inostranstvu ispričaće vam Ljubiša Mićić, viši asistent na Ekonomskom fakultetu i stipendista nekoliko međunarodnih programa, Nikolina Gavrić, master studentkinja i marketing menadžer te Milica Mijatović – studentkinja osnovnih studija Ekonomskog fakulteta.

Erasmus, CEEPUS, Evropski Forum Alpbach, Professional Fellows Program u SAD-u, besplatni ljetnji kursevi stranih jezika u Njemačkoj, Austriji i šire, Omladinski kamp Lazurny, sve su to programi i događaji na kojima i vi možete učestvovati.

Pridružite nam se 22. 3. 2019. u 18h, sala 4. Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (Majke Jugovića 4).
Vežite se, polijećemo. ✈

Prijave putem linka: https://goo.gl/forms/tV2EuzHo3SejaG4O2