Western Union stipendije

Western Union otvorio je poziv za prijavu studenata osnovnih studija na njihov stipendijski program. Poziv je otvoren za različite oblasti nauke, tehnologije, inženjerstva, matematike, preduzetništva i biznisa, …

Western Union stipendijski program je otvoren svake godine. Studenti iz cijelog svijeta su pozvani da se prijave. Moraju izabrati bečelor program u polju nauke, tehnologije, inženjerstva, matematike i biznisa/preduzetništva.

Globalni stipendijski program Fondacije Western Union je program koji ima cilj da podrži mlade širom svijeta da završe specijalističkko obrazovanje. Odabrani dobitnici stipendije će dobiti 2500 američkih dolara za obuku ili školarinu na akreditovanoj fakultetskoj ustanovi i biće odabrani na osnovu kriterijuma programa tri stuba: istrajnost, težnja i zajednica.

USLOVI

Potrebno je da svi kandidati žele diplomu u jednoj od gore navedenih oblasti; svi kandidati moraju biti starosti od 18 do 26 godina; prijave se moraju dostaviti na engleskom; morate pokazati prijem za akreditovanu ustanovu ili da se prijavite za prijem; morate imati pismo preporuke od predavača, profesora, ukoliko profesor nije u mogućnosti da pruži preporuku u vaše ime možete naći nekog ko vas je nadzirao u grupi, volonterskoj poziciji, na poslu; stipendije se moraju koristi na programima diplomskih studija, specijalni akademski programi nisu dozvoljeni; stipendije se ne mogu koristiti za master i doktoraturu; stipendije se mogu koristiti za školarinu tokom akademskog semestra; svi zaposleni i članovi porodice koji ispunjavaju kriterijume mogu se prijaviti; nema ograničenja za državljanstva.

Rok za prijavu je 1. april 2019.

Više detalja o prijavi pronađite na sljedećem linku: https://foundation.westernunion.com/wuscholars/index.html