PROGRAM OBUKE ZA EKOLOŠKI ODRŽIVE BIZNISE

Zelena fondacija Balkana organizuje Zelenu akademiju – program obuke za mlade preduzetnike iz oblasti ekološki održivog biznisa. Akdemija se održava u okviru programa Zelene ideje Balkana.

Program obuke, Zelena akademija Balkana, počiva na tri stuba: politika, ekonomija i društvo, što će olakšati razgovore na temu održivog razvoja u području Zapadnog Balkana. Tokom obuke će se koristiti međusektorski i transdisciplinarni pristup koji će ohrabriti studiozno učenje i istraživati perspektivu, ekonmski poslovni pristup i društveni uticaj.

Cilj programa je očuvanje životne sredine, održivi razvoj, umrežavanje aktivista i privrednika, priprema lokalnih i regionalnih učesnika da identifikuju potencijal u svom okruženju i kreiraju održive inicijative i pokrenu biznise.

Zelena akademija Balkana je otvorena primarno za mlade ljude s područja Zapadnog Balkana koji žele da pokrenu održiv biznis koji će doprinijeti očuvanju životne sredine. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika.

Da bi se prijavili za učešće u obuci, kandidati su u obavezi da popune formular putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1k0M3jYOKTs5EWLNlO4eu50QSj2RBYUOmv8GEAwkIajs/viewform?fbclid=IwAR2s3gihrQjmgGjuEo7HFJbjOBxO4o4JrGUStNyktO62_aL-RYT9174bEjQ&edit_requested=true

Rok za prijavu je 16. avgust 2020. godine.

Detaljnije na: https://tragfondacija.org/wp-content/uploads/2020/07/BGA_Call_for_Participation.pdf

Izvor: mladiinfo.me