PRIPRAVNIČKI RAD U SEKTORU KOMUNIKACIJA U BRISELU

NVO Inclusion Europe iz Brisela raspisala je konkurs za mjesto pripravnika u sektoru komunikacija. Pripravnički rad traje šest mjeseci i počinje krajem januara 2020. godine.

Poslovi na ovoj poziciji su vezani za: pisanje i uređivanje tekstova za sajt, časopis i druga izdanja organizacije; dizajniranje; snimanje i uređivanje video snimaka; saradnja u pripremi događaja; i učešće u događajima i sastancima. Plata na mjesečnom nivou iznosi 781 euro, bez obračunatih poreza, uz dodatne bonove za ishranu.

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta. Potrebna je diploma osnovnih studija u oblasti novinarstva, komunikacija, evropskih poslova ili druge relevantne oblasti. Osim toga, neophodno je dobro znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru u ofis programima, iskustvo u grafičkom i video dizajnu, i poznavanje sistema za upravljanje sadržajima kao što je WordPress. Kandidati moraju imati dozvolu za boravak i rad u Belgiji.

Da biste se prijavili pošaljite CV, propratno pismo, primjer video ili grafičkog dizajna koji ste radili i jedan pisani rad na: a.hild@inclusion-europe.org. Kandidati koji prođu u uži izbor biće intervjuisani putem skajpa između 18. i 20. decembra 2019. godine.

Rok za prijavu je 20. januar 2020. godine

Detaljnije: https://www.inclusion-europe.eu.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.