POSTANI DIO EXIT EKIPE I VOLONTIRAJ NA EXIT FESTIVALU!

EXIT fondacija poziva sve mlade iz Srbije i regiona koji žele da steknu dragocijena iskustva na EXIT festivalu, da se do 1. juna prijave na konkurs „Volunteer –  volume up“ i tako postanu dio tima EXIT VOLONTERA.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz cijelog svijeta. Sa iskustvom u radu sa preko 4000 volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbijeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami. Volontiranje će trajati od 4. do 11. jula, pred početak i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs „Volunteer –  volume up“ i postanu dio ovog velikog tima volontera EXIT-a mogu da se prijave putem OVOG LINKA. Da bi postao Exit volonter, kandidat mora biti punoljetan, ne smije biti krivično gonjen, i mora proći selekciju.

www.exitfest.org