NAUČITE CAD/CAM/CAE/PLM BESPLATNO

Ukoliko želite da naučito koristiti programe CAD, CAM, CAE ili PLM, ovo je sjajna prilika za vas. U ponudi su besplatne radionice ovih programa.

Dragi korisnici i sudionici, nastavljamo i dalje sa temama koje ste VI tražili!

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da smo napravili novu seriju besplatnih webinara te sigurnim koracima nastavljamo tradiciju!

Dok se polako spremamo za vraćanje uobičajenim aktivnostima, neka utorak i četvrtak ostanu u znaku CAD, CAM, CAE, PLM webinara, kojima, nadamo se, uspijevamo da Vam pomognemo da unaprijedite neke od svojih vještina!

Ukoliko želite da saznate više o radu u najmoćnijem alatima današnjice prijavite se na naše webinare, prijavom na našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem e-maila na: info.ba@cadcam-group.eu

Nakon lansiranja davne 1998. CATIA V5 je iz godine u godinu sve više učvršćivala svoju CAD poziciju i tako je brzo, ne samo postala dostojan nasljednik V4, već u mnogim industrijama postala i standard u procesu razvoja i projektovanja. Vremenom se portfolio kompanije Dassault Systèmes, koja stoji iza imena CATIAdodatno proširio na raznovrsne industrije i sada na raspolaganju imamo čitav niz sofisticiranih industrijskih rješenja, koja mogu adekvatno da odgovore na najraznovrsnije i najkompleksnije industrijske grane.

Tržišna pozicija CATIA V5 postala je toliko jaka da je lansiranje sljedeće generacije ovog softverskog rješenja, predstavilo najveći izazov u unapređenju funkcionalnosti CAD softvera ikada. 

U nastavku Vam donosimo samo neke od zanimljivih tema koje Vas očekuju:

  • 19/05 – CATIA Ready2Go
  • 21/05 – Project Management: APQP+FMEA
  • 26/05 – CATIA V5 PowerCopy
  • 28/05 – Obtaining a converged solution with Abaqus

Besplatnu prijavu na webinar, kao i više informacija o predstojećim webinarima možete pronaći na linku

Izvor: akta.ba