MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY 2022

Kompanija Molson Coors, jedan od svjetskih lidera u pivarskoj industriji, po treći put zajedno sa CERK-om organizuju Molson Coors Business Academy. Akademija je savršen način da 2022. godinu završite sa vještinama potrebnim za realizaciju vaše ideje iz snova!


Akademija je otvorena svim punoljetnim mladim ljudima iz BiH, bilo da su studenti osnovnih studija, studenti mastera ili drugi mladi.
Posebno je korisna za buduće učesnike Ožujsko Jelen Business Case Challenge-a ali je otvorena i za učesnike koji samo žele da učestvuju na radionicama ove akademije!

Molson Coors Business Academy se realizuje kroz niz praktičnih radionica o marketingu, projektnom menadžmentu i razvoju ideje. Sve popraćeno međunarodnim iskustvom i korisnim savjetima naših predavača!

Način prijave:

Sve što trebate je da pošaljete email sa imenom, prezimenom i fakultetom koji pohađate (ako studirate) i na kontakt@cerk.info. Učešće je besplatno.

Business Academy će se održati online putem platforme Zoom  i to 19. novembra 2022. godine.

Učesnici koji odslušaju Akademiju u cijelosti, dobijaju sertifikate o učešću!

Neke od tema radionica koje ćete moći čuti ove godine su:

  • Kako razviti dobru ideju?
  • Šta je to dobra komunikaciona strategija?
  • Kako formirati prave cijene?
  • Projektni menadžment u finansijskom sektoru

…i mnoge druge a sve to od domaćih i međunarodnih uspješnih poslovih ljudi! Upoznajmo neke od ih!

Govornici ovogodišnjeg Molson Coors Business Academy

Predavači na Molson Coors Business Academy su stručnjaci sa domaćim i međunarodnim iskustvom, kako u poslovnom, tako i u akademskom svijetu. Predstavljamo neke od predavača!

Dr Mandy Terc – Izvršna direktorica MERIP-a, Čikago, SAD

Dr Terc je izvšna direktorica MERIP-a iz Čikaga, SAD i alumnista univerziteta Princeton (osnovne studije), Harvard (master studije) i Mičigen (doktorske studije). Mandy posjeduje višegodišnje profesionalno iskustvo u obrazovnom, nevladinom i antropološkom radu u SAD-u, zemljama Bliskog Istoka i Evropi. Dugodišnji je rukovodilac i predavač na različitim visokoškolskim ustanovama u SAD-u, od Univerziteta DePaul u Čikagu do Northwestern univerziteta u Evanstonu. Mandy će sa vama razgovarati o komunikacijskoj strategiji i značaju planiranja komunikacije. Ekspert sa ovakvim međunarodnim iskustvom je sjajna prilika da naučite nešto novo.

Jadranka Dragičević – Menadžer usluga izlagačima u Metro kongeresnom centru u Torontu, Kanada

Istraživački i radni fokus Jadranke Dragičević je uvijek bio na krajnjem potrošaču. Kako doći do njega, kako napraviti proizvod koji će biti prihvaćen od potrošača i kako zadržati potrošača. U potrazi za odgovorima je završila magistarske studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu gdje joj je uža specijalizacija bila konekcija između neopipljivosti usluge i zadovoljstva potrošača. Iako se profesionalno opredijelila za druge pravce, iz radoznalosti je završila kurseve iz oblasti kvantitativnog istraživanja potrošača pri Univerzitetu u Torontu, kao i fantastični kurs profesora dr Dilipa Solomana “Behavioural Economics in Action”. Trenutno radi u event industriji za jedan od najprestižnijih svjetskih kongresnih centara. 
Jadrankina tema je “Ovo nam je mnogo dobra ideja!”. Većina zaključaka o briljantnosti procesa kreiranja u poslovnim kontekstu je zasnovana na pretpostavci da su ljudi racionalna ljudska bića. Da imamo sposobnost da na osnovu informacija, koristeći logiku, u određenom vremenskom periodu donesemo optimalne zaključke koji će da doprinesu postizanju naših ciljeva. Na neki način, to ima smisla. U sferi poslovanja mi smo profesionalni, odgovorni i znamo šta radimo, zar ne? Ili možda nije baš sve tako crno I bijelo. Bolje rečeno, da li je naša posljednja brainstorming ideja zaista tako briljantna? Da li će ovaj novi proizvod da osvoji tržište? Je li je ovo ideja koja će da nam napravi milione? Ili… Ili… 

Rastko Golubović – Menadžer cijena, prihoda i poslovne inteligencije, Molson Coors, Srbija

Rastko dolazi iz kompanije Molson Coors i to iz Apatinske pivare gdje je zaposlen kao Pricing, Revenue and Business Intelligence Manager. On vodi Pricing Management, Trade Spend Management i Business Intelligence tim čiji je focus na povecanju cijena uz minimalan gubitak volumena i odrzavanje profitabilnosti tokom kriznog perioda. Osim toga, Rastko je zadužen za relationship management sa glavnim kupcima uslijed drasticnih pomjeranja na trzistu kao i za unaprijedjenje i automatizaciju izvjestavanja. Njegova profesionalna iskustva su uključivala i druge poslove iz domena poslovne inteligencije, automatizacije i unaprjeđenja izvještavanja i rada na lansiranju novih proizvoda. Rastko je Chevening stipendista u sklopu čijeg je programa završio prestižni UCL iz Londona.

Od Rastka ćete imati priliku naučiti kako prodavati prave proizvode, po pravim cijnama, na pravim pozicijama, pravim potrosacima.

Igor Mišić – viši asistent i član Upravnog odbora Premum osiguranja Banja Luka, Republika Srpska, BiH

Igor je diplomirao i završio master studije, te je student trećeg ciklusa studija na modulu Menadžment i preduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci. Od 2019. godine radi na Ekonomskom fakultetu kao viši asistent na predmetima Menadžment projekata, Menadžment kvaliteta, Krizni menadžment i Osiguranja kvaliteta u IT. Objavio je preko deset naučnih radova u naučnim časopisima iz oblasti menadžmenta i finansija. Učestvovao kao konsultant u izradi i implementaciji nekoliko softverskih rješenja. Posjeduje višegodišnje iskustvo iz oblasti osiguranja. Obavljao funkciju zamjenika predsjednika udruženja aktuara Republike Srpske. Član je upravnog odbora Premium osiguranja a.d. Banja Luka od osnivanja društva. Član je udruženja aktuara Republike Srpske i ovlašteni sudski vještak ekonomske struke. Igor će sa vama podijeliti svoje iskustvo iz domena razvoja i upravljanja projekata u finansijskom sektoru a razgovor sa njim je i sjajna prilika da saznate kako biti preduzetnik u finansijskom sektoru.

Tihana Todić – kreativna preduzetnica i vlasnica brenda Treehana

Tihana će sa vama podijeliti priču kako je od dječije igre uspjela razviti prepoznatljivi brend “Treehana”. Ona je već kada je imala nekoliko godina i šila odjeću za barbike i lutke a podijeliće i sa vama kako je “slučajno” upisala fakultet dizajna tekstila i napravila svoj brend. Kroz ove segmente će se provlačiti i situacije sa kojima sam se susretala: uticaj okoline,  tržište, prodaja, samo školovanje i izazovi koje sam imala, kao i savjeti
koji bi im mogli poslužiti u nihovim idejama i realizacijama istih. 
Kratak CV
Tihana će vam pričati i o minimaliznu kao životnom stilu i kako je on postao sastavni dio brenda Treehana.

Više o tome kako je Molson Coors Business Academy izgledala prošle godine, pogledajte ovdje.

Pratite nas i na Facebook događaju.


Comments

3 responses to “MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY 2022”

  1. […] koji se prijave do 5. 11. imati će mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inozemni predavači govoriti o zanimljivim temama iz oblasti […]

  2. […] koji se prijave do 5. novembra će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti […]