Konkurs za plaćanje stručne prakse- IAESTE BiH

IAESTE BIH (Udruzenje za medjunarodnu razmjenu studenata radi strucne prakse) i ove godine organizuje konkurs za plaćene stručne prakse u inostranstvu. Konkurs će se održati u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru i to u periodu od:  23.11. do 6.12.2015.godine u Banjaluci i Mostaru i 1.12 do 15.12.2015.god. u Sarajevu.

IAESTE  postoji u preko 80 zemalja širom svijeta. IAESTE BiH je osnovano u Banjoj Luci 1999. godine kao studentsko, nevladino, neprofitno i volontersko udruženje. Rezultat našeg rada i programa razmjene u proteklih trinaest godina je preko 473 naših studenata poslatih na obavljanje stručne prakse u inostranstvo i preko 407 stranih studenata koji su stručnu praksu obavljali u našim preduzećima i institucijama.

Kao organizacija koja radi na poboljšanju kvaliteta obrazovanja i samim tim kvalitetom života u našoj zajednici, želimo da skrenemo pažnju koliko je korisna stručna praksa tokom studiranja, ali koja je u velikom broju zanemarena na našim fakultetima. S toga pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave na praksu i obogate svoje iskustvo za rad u struci u nekoj od zemalja svijeta.

Za više informacija o načinu prijave i samom projektu možete pronaći na našoj stranici http://iaeste.ba/ ili na Facebook stranici Iaeste BIH.