Karijerni bus te vodi u Zagreb!

Centar za razvoj karijere CERK, organizuje jednodnevnu studijsku posjetu u Zagreb. Karijerni bus kreće iz Banjaluke, 2.12.2016. i vodi vas vodi na drugačiji jednodnevni izlet za koji smo vam pripremili kvalitetan edukativni sadržaj.

I u Zagrebu će naš fokus će biti karijera, gdje ćete imati priliku da prisustvujete posjeti i prezentacijama u  vodećim kompanija,da na licu mjesta kroz opušten razgovor doživite praktičnu stranu karijere, postavite konkretno pitanje, dobijete savjet direktno od HR i korporativnih menadžera o znanjima i vještina koje današnje poslovno okruženje očekuje od mladih ljudi.

Prva stanica Karijernog busa je jednu od najrazvijenijih IT kompanija Hrvatskoj i regionu “Infinum” softverska kompanija sa preko 100 zaposlenih, većinom mladi ljudi. Zainteresovan si za IT karijeru? Ipak, ne znaš kako razviti svoju ideju i započeti ozbiljniju priču? Dosta ti je dosadnih teorijskih pristupa?

infinumOdgovori na ova i sva druga pitanja o IT struci, razvoju, njihovoj priči o uspjehu, cekaju nas u Infinum kompaniji, posebno dizajniranom i opremljenom, modernom radnom prostoru koji se proteže čak na dva sprata poslovne zgrade. Više o Infinum kompaniji potražite na njihovom web sajtu: www.infinum.co

Posjetu nastavljamo u “Cotrugli business school”, vodeću poslovnu školu u jugoistočnoj Evropi sa predstavništvnima u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu a i dalekom Dubai-u. Cotrugli nudi visoko kvalitetne programe master biznis studija za različite nivoe menadžmenta. Predavači su internacionalni stručnjaci sa bogatim teorijskim i praktičnim iskustvom od kojih ćemo takođe imati priliku čuti korisne savjete o budućoj karijeri i značaju konstantnog ulaganju u obrazovanje.

Uz podršku našeg partnera Molson Coors-a, vodimo vas i u posjeta Zgrebačkoj Pivovarni koja je dio globalne pivarske kompanije Molsoon Coors. pivanaDa li ste se ikada pitali kako nastaje pivo, kako izgleda jedan pravi proizvodni proces? Vjerujemo da jeste J  Na ova i sva druga pitanja naći ćemo odgovore na licu mjesta u Pivovarni. U Pub-u Pivovarne nas čeka ugodna atmosfera gdje će za nas biti održana prezentacija proizvodnog procesa,  i razgovor sa vodećom menadžericom korporativnih odnosa u kompaniji s osvrtom na karijeru, i obrazovanje.

Posjeta Pivovarni je uvod u ovogodišnje takmičenje “Jelen Business Case Challenge 2016″ koje Centar za razvoj karijere i Jelen pivo (Molson Coors) realizuju već treću godinu za redom za student svih fakulteta, gdje takmičari imaju priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade.

Program studijske posjete:

  • 02.12.2016. 07.00 – Polazak iz Banjaluke
  • 10.00 – Posjeta i prezentacija rada jedne od vodećih IT kompanija – „Infinum“
  • 11.30 – Posjeta „Cotrugli Business school“
  • 13.00 – Posjeta i prezentacija u Zagrebačkoj Pivovari
  • 15.00 – 18.00 – Slobodno vrijeme za šetnju kroz Zagreb u vrijeme Adventa
  • 18.00 – Polazak za Banjaluku
    (*Organizator zadržava pravo izmjene plana i programa studijske posjete*)

Participacija po studentu je 35,00 KM i obuhvata:

• Prevoz autobusom visoke turističke kategorije i lunch paket
• Stručnu organizaciju puta i posjete kompanijama

Prijave (ime, prezime, kontakt telefon, fakultet) slati na mejl: karijerni.bus@cerk.info, a dodatne informacije i na kontakt telefon: 066 436-925; FB event za više informacija.

***NAPOMENA: BROJ MJESTA JE OGRANIČEN