JELEN BUSINESS CASE CHALLENGE 2021.

Jelen te zove na osmo takmičenje u studiji slučaja!

Okupi ekipu,  osmislite projekat koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Na koje teme se možeš prijaviti?

 • Jelen i tvoj grad
  ( Osmisli projekat kojim Jelen pivo može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Jelen pivo u tvojoj lokalnoj zajednici)
 • Društveno-odgovorni Jelen
  (Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati i kako bi dodatno izgradio imidž Jelen piva. Osmisli kako Jelen treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Jelen može biti pozitivan primjer)
 • Slobodna tema
  (Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Jelen pivo)

Nagrade koje možeš da osvojiš?

 • Prvo mjesto – 1.200 KM
 • Drugo mjesto – 500 KM
 • Treće mjesto – 300 KM

Ko može da učestvuje?

Učešće mogu uzeti studenti svih fakulteta i univerziteta u timovima od maksimalno tri člana! Prijave slati na jelen.bcc@cerk.info.

Prijavu možete preuzeti na OVDJE.

Rok za slanje prijava je 1.12.2021. godine. Više informacija o temama studije slučaja, pravilima takmičenja, i nagradama pronađite na www.cerk.info. i na www.facebook.com/karijera/

Svi timovi koji se prijave do 30. oktobra će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Rok za dostavu finalnih radova je 15.12.2021. godine.

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Ukoliko epidemiološki uslovi ne dozvole održavanje finala uživo, biće održano putem online platforme Zoom.

Srećno i živjeli!