Innovate Business Challenge – Banja Luka #Innovate

Da li si zaista željela/želio da praktično testiraš svoju sposobnost, dokažeš se, zabaviš i eventualno za to osvojiš vrijedne nagrade?
Finalna nagrada za regionalnog pobjednika ovog takmičenja je 3.500 evra – da, dobro ste pročitali, 3.500 evra!

Innovate Business Challenge je takmičenje u studiji slučaja namjenjena mladima od 16 do 30 godina, koje se održava u sklopu projekta Code. Innovate.Connect.

Mladi sa prostora naše zemlje se mogu u timovima prijaviti za učešće na takmičenju u poslovnim studijama slučaja #Innovate.

U pitanju je takmičenje u poslovnoj studiji slučaja na teme:
– pametni gradovi „smart city“,
– pametna naselja „smart vilages“ i
– sportski podaci „sport data“.

Timovi od 3 člana na osnovu dobijenih informacije rade na kreiranju inovativnih rješenja i prezentaciji istih stručnom žiriju na polufinalu (polufinale se održava 13.10. na Ekonomskom fakultetu Banjaluka).

Pobjednik polufinala u Banjaluci odlazi na regionalno finale u Ljubljanu uz pokrivene troškove višednevnog boravka u tom gradu, gdje se bori za glavnu nagradu od 3.500 eura sa pobjedničkim timovima iz Beograda, Zagreba, Skoplja i Ljubljane.

Registracija sa osnovnim informacijama je preko web stranice: https://cicproject.org/apply-here/ gdje biraju Innovate dio, zemlju BiH i kratko navedu osnovnu ideju (ona se može prilagoditi kasnije) kao i druge članove tima.

Dodatne informacije o takmičenju: https://cicproject.org/business-challenges-awards/ ili putem FB eventa takmičenja!

U sastavu #Innovate dijela projekta se održavaju i dva zanimljiva događaja:
– 3.10. Oppening event sa motivacionim predavačima i prezentacijom konkretnih izazova takmičenja
– 13.10 Banjalučko polufinale: prezentacije rješenja pred žirijem i odabir predstavnika za finale u Ljubljani!
Organizator je obezbedio osvježenje i zakusku za učesnike.

Program se realizuje u saradnji sa regionalnim koordinatorom, organizacijom Ypsilon iz Ljubljane i podršku vodeće tehnološke kompanije SAP (https://www.sap.com/). Takmičenje je dio aktivnosti Fabrike Znanja (Knowledge Factory), projekta podržanog kroz grant Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH. 

Više informacija može se naći na web stranici: https://cicproject.org/ ili putem emaila kontakt@cerk.info ili ba@cicproject.org