IMATE INOVATIVNU IDEJU? PRIJAVITE SE ZA FALLING WALLS LAB

Falling Walls Lab poziva inovatore sa biznis planovima ili društvenim inicijativama da se prijave na ovogodišnju konferenciju koja će se održati digitalno. Pobjednici će svoje ideje moći da predstave na globalno Falling Walls konferenciji u novembru u Berlinu i dobiju pomoć za razvoj ideje.

Zajedno sa Naučno-tehnološkim parkom, Tehnopolisom (Crna Gora), Univerzitetom u Beogradu, DAAD Informativni centar Beograd organizuje četvrti Falling Walls Lab u digitalnoj platformi.

Učesnici treba da predstave projekat, biznis plan ili društvenu inicijativu, na bilo kom polju. Zajedno sa Naučno-tehnološkim parkom, Tehnopolisom (Crna Gora), Univerzitetom u Beogradu, DAAD Informativni centar Beograd organizuje četvrti Falling Walls Lab u digitalnoj platformi.

Svaki učesnik ima tri minuta vremena u okviru kojih predstavlja svoj projekat ili ideju kako bi ubijedio lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli. Pobjednik takmičenja se direktno kvalifikuje za globalno Lab Finale u Berlinu 8. novembra kao jedan od 100 međunarodnih pobjednika i dobija mogućnost da 9. novembra prisustvuje Falling Walls Konferenciji, kao i da učestvuje na jednoj startap nedjelji.

Pozvani su svi inovatori, vizionari i pioniri da učestvuju u besplatnoj i ekskluzivnoj radionici komunikacije u nauci, koju ćemo takođe virtuelno organizovati. Mogu se prijaviti studenti, preduzetnici i mlađi istraživači.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na: https://falling-valls.com/lab/appli/

Rok za prijavu je 17. april 2020. godine

Detaljnije: https://www.ucg.ac.me/skladiste/blog_1021/objava_64385/fajlovi/Lab20_Poster_Belgrade_virtually.pdf i kontakt osoba Elli Mack, predavač DAAD-a na Univerzitetu Crne Gore (daad.montenegr@mail.de)


Comments

One response to “IMATE INOVATIVNU IDEJU? PRIJAVITE SE ZA FALLING WALLS LAB”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.