“ERASMUS+ OTVARA VRATA” INFO DAN

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA iz Banja Luke organizuje info dan “ERASMUS+ otvara vrata” koji će se održati u utorak, 8. oktobra 2019. godine od 9.30 do 17 časova u Domu omladine Banja Luka. 

Cilj info dana je učesnicima pružiti informacije o ERASMUS+ programu, ključnim mjerama u sklopu programa, te o samoj projektnoj aplikaciji. Takođe, učesnicima će biti predstavljeni preporuke za poboljšanje omladinske komponente Erasmus+ programa za zapadni Balkan, kao i zaključci sa regionalne konferencije „ERASMUS+ otvara vrata“ koja je održana u julu 2019. godine na Fruškoj Gori. 

Tokom info dana učesnici će imati priliku da steknu znanja o samoj projektnoj aplikaciji i rokovima za dostavu projektnih prijedloga, registraciji i dobijanju PIC broja, mogućnostima apliciranja i finansiranja, pronalasku partnera i međusobne saradnje, rokovima za dostavu projektnih prijedloga, programskim i partnerskim zemljama, i druge informacije vezane sa ERASMUS+ program. 

Predavač će biti Igor Jezdimirović, predsjednik Udruženja građana „Inženjeri zaštite životne sredine“ iz Novog Sada, jedne od vodećih organizacija u Srbiji po pitanju promocije Erasmus+ programa, kao i organizaciji događaja s ciljem poboljšanja omladinskih komponenti Erasmus+ programa za zapadni Balkan. Takođe, organizacija ima više od deset godina iskustva u organizovanju omladinskih razmjena i treninga za mlade podržanih i finansiranih od strane Erasmus+ programa. 

Info dan je namijenjen, kako za one koji se prvi put susreću sa ERASMUS+ programom, tako i za one koji već godinama koriste mogućnosti koje ovaj program nudi. 

Za učesnike/ce je obezbijeđen radni materijal, osvježenje i hrana tokom obuke. Organizator ne snosi troškove smještaja i puta. 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na info danu “ERASMUS+ otvara vrata”, molimo Vas da ispunite sljedeći obrazac koji se nalazi na: https://forms.gle/sty1AEafwAYEYuQ17 Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com