BESPLATNI ONLINE KURSEVI IT AKADEMIJE

IT Akademija organizuje besplatne online kurseve iz različitih oblasti kako bi vam pomogli da najbolji mogući način provedete vrijeme kod kuće. Svake nedjelje se otvaraju prijave za novi kurs, a ove nedjelje je to WordPress.

Koje besplatne kurseve mogu da pohađam?
Od kurseva programiranja, preko kurseva iz oblasti dizajna i CAD-a, do kurseva stranih jezika i IT biznis vještina. Svake nedjelje svima koji se prijave dodjeljivaćemo besplatno nove online kurseve iz određene oblasti koja se izučava na nekom od ITAcademy odsjeka.

Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svjetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju. Predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori i autori online kurseva.

Ove nedjelje poklanjamo: Besplatan WordPress kurs

Ako ste zainteresovani da naučite na koji način se izrađuju sajtovi, tj. kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje, a ne želite da pretjerano zalazite u svijet programiranja i dizajniranja, ovo je idealan kurs za vas.

WordPress je izuzetno lak za učenje i rad, te je upravljanje sadržajem postalo dostupno i ljudima koji nemaju tehničko znanje. Takođe, dovoljno je kompletan da služi kao platforma na kojoj su izrađeni mnogi veliki sajtovi.

Ovo je detaljan online kurs sa ITAcademy koji će vam, korak po korak, objasniti na koji način da koristite WordPress i kako da samostalno napravite sajt – i za sebe i za druge.

Šta ćeš naučiti?

  • Šta je WordPress i čemu služi?
  • Kako se instalira WordPress CMS?
  • Detaljno upoznavanje sa radnim okruženjem WP-a
  • Upoznavanje sa osnovnim tipovima sadržaja i njihovim unosom na sajt
  • Šta su pluginovi i na koji način se koriste na platformi WordPress?
  • Upravljanje ili administracija sadržaja kroz CMS
  • Upoznavanje sa WP temama i vizuelnim uređenjem sadržaja pomoću CMS-a
  • Detaljno upoznavanje sa navigacijom i njenim brojnim funkcionalnostima
  • Upoznavanje sa sistemom za upravljanje koji korisnicima definiše nivoe pristupa i privilegija na sajtu

Više detalja pronađite ovdje.