Aquarius Banja Luka – prilika za zaposlenje!

Marketing agencija Aquarius Banja Luka je objavila poziv za trenutno otvorene pozicije u ovoj kompaniji. U cijelosti prenosimo informaciju – pogledajte da li među ponuđenim pozicijama i opisima nalazi i nešto što vam se čini interesantno!

U potrazi ste za poslom?

Statičnim i mirnim, u kojem svaki dan obavljate iste zadatke i ne naprežete mnogo moždane vijuge? Onda ovo nije objava za vas, ali vam želimo sreću u traganju. 🙂

Mi danas otvaramo poziv za malo drugačije kandidate!

Za one koji žele zanimljiv i dinamičan posao, koji posjeduju malo kreativnosti i mnogo inicijativnosti, a na svaki novi dan gledaju kao na priliku da nauče nešto novo. Poziv za one koji žele da budu dio pažljivo odabrane ekipe, koja već godinama pomjera granice u marketingu na ovim prostorima.

Ko će postati novi članovi Aquarius tima?
– PR ASSISTANT, spreman da svojim riječima i originalnim idejama stvara nove nesvakidašnje priče;
– ACCOUNT MANAGER, sposoban da rukovodi projektima i održava čvrste saradnje sa klijentima;
– HR MANAGER, odlučan da kroz raznovrsne zadatke pomogne Agenciji da još više raste i razvija se.

Ukoliko vas interesuje bilo koja od ovih pozicija, pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu office@aquarius.ba, sa naznakom za koju poziciju se prijavljujete. Prijave možete poslati do 10. novembra 2016. godine.

Bez obzira na to da li imate mnogo iskustva ili mnogo volje da ga steknete, prijavite se, jer su talenat, odlučnost i želja za usavršavanjem stavke koje uvijek posebno cijenimo.

Srećno!

 

Izvor