Позив студентима завршних година студија за студентску праксу – ”Моја пракса”

Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци (ЦПТТ) у сарадњи са Иновационим центром Бања Лука (ИЦБЛ) организује програм ”Моја пракса” с циљем да студентима завршних година пружи јединствену прилику за стицање практичног радног искуства у компанијама.

Програм финансијски подржава Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Програм ”Моја пракса” сачињен је из два дијела: теоријског и практичног. Теоријски дио обухвата едукације из области тимског рада и пројектног менаџмента. Сврха ових едукација јесте да се учесници програма оспособе за практични дио програма ”Моја пракса” будући да сваки учесник добија одређен задатак (пројекат) који треба да реализује у току трајања праксе.

Разлози због којих студенти треба да се пријаве су сљедећи:
•    да искористе своја знања и вјештине и стекну нова;
•    да створе пословне контакте;
•    да употпуне своју биографију (CV) радним искуством;
•    да повећају своје шансе за будуће запослење и
•    да искусе како изгледа стварни пословни свијет.

Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Иновационим центром Бања Лука овим путем позива све заинтересоване студенте да се пријаве на програм „Моја пракса“.

Позив је отворен од 15. марта 2018. до 15. априла 2018. године. Пријаве (CV и мотивационо писмо) можете доставити електронском поштом на cptt@unibl.org или лично, сваког радног дана од 8:30 до 15:30 часова у канцеларију Центра за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци, на адреси Булевар војводе Петра Бојовића 1А (барака иза зграде Ректората).

Извор