Konkurs za plaćene stručne prakse u inostranstvu

IAESTE BIH (Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse) obavještava sve zainteresovane studente da konkurs za stručne prakse počinje 27.11 i traje do 08.12.
Za prijavu na konkurs potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju: potvrdu o redovnom studiranju, ispis ocjena, kao i aplikaciju koja se popunjava na licu mjesta. Prijem dokumenata vrši se u kancelariji IAESTE-a (Studentski centar ,,Nikola Tesla” -paviljon 1, Majke Jugovića 1) svakim danom od 12 do 14h.

IAESTE je studentska organizacija koja u BiH postoji od 1999. i u svojoj biografiji ima preko 1000 razmijenjenih praksi. Ne propustite i Vi šansu da kroz PLAĆENU praksu u inostranstvu usavršite svoje znanje u struci, steknete prijateljstva za čitav život, budete dio internacionalnog tima i iskoristite još bezbroj privilegija koje vam IAESTE pruža.

Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvuju prezentaciji konkursa za stručne prakse, koja će se održati 27.11. sa početkom u 18:00 u sali br. 2 na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci, na kojoj ćete imati priliku da saznate šta IAESTE praksa podrazumijeva, koje pogodnosti vam pruža i kako se prijaviti. Takođe, prezentaciji će prisustvovati studenti koji su obavili svoju stručnu praksu u inostranstvu i koji će vam prenijeti svoja iskustva.

Poziv je otvoren za sve studente prirodnih, tehničkih i primjenjenih nauka, engleskog jezika, farmacije i ekonomije.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na facebook stranicu Iaeste BiH, email marketing.iaestebih@gmail.com ili putem telefona na 051/235-055.