TRENDHIM TALENT STIPENDIJE ZA STUDENTE

Otvoren je konkurs kompanije Trendhim za dodjelu Trendhim Talent stipendija. Stipendije se dodjeljuju za osnovne i master studije iz različitih oblasti.

Studenti se mogu prijaviti za diplomu osnovnih i master studija u oblasti marketinga, mode, prodaje, informacionih tehnologija, trgovine ili menadžmenta. Stipendisti će dobiti stipendiju u visini od 1000 dolara. Trendhim je kompanija koja oduvijek pomaže mladim talentima. Oni vjeruju da je podrška studentima u ostvarivanju njihovih snova ključna za budući razvoj trgovine i jedva čekaju da inspirišu nove zvijezde. Ova kompanija nudi stipendiju Trendhim i tako svake godine finansijski podrži studente iznosom od 1000 dolara. Trendhim Talent stipendija pokriva troškove studija, kao što je školarina, materijal za učenje, radionice, onlajn kursevi, troškovi puta, projekti i slično.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Nema ograničenja po starosti.

NAČIN PRIJAVE 

Morate dostaviti motivaciono pismo, u kome navodite informacije o sebi, svom studijskom programu i budućim planovima. Motivaciono pismo treba da ih ubijedi da ste vi najbolji kandidat. Pismo mora biti napisano na engleskom i treba imati makar jednu stranu. Ovo pismo pošaljite na mejl csr@trendhim.com. Pored toga, ispunite onlajn aplikacionu formu na linku. 

ROK ZA PRIJAVU: 

01. decembar 2019.
Detaljnije na: https://www.trendhim.co.uk/csr/trendhim-scholarship