TAKMIČENJE STARTAPOVA U RANOJ FAZI

Seedstars online je takmičenje za startapove u ranoj fazi razvoja. Pokriva preko 90 svjetskih tržišta, a najbolji startapovi biće u prilici da osvoje nagradu u iznosu do 500 000 američkih dolara.

Od juna do novembra svake godine Sidstars tim trži najperspektivnije startapove rane faze sa 90+ novih tržišta koji će proći intezivnu obuku o tome kako da se spreme za ulaganje. Prijavljeni će učestovati na lokalnim, regionalnim i globalnim takmičenjima pozornice, ali samo jedan od njih će proglašen za globalnog pobjednika i dobiće nagradu od 500 000 dolara.

Potpuno onlajn startapovi se mogu prijaviti iz bilo kojeg dijela svoje zemlje na najbliže takmičenje u ekosistemu. Po jedan pobjednik biće učesnik na Regionalnoj bini. Pobjednici lokalnih scenskih takmičenja nadmetaće se na regionalnom nivou na temu Seedstars Life. Finalisti će biti izabrani na osnovu snage pokretanja i stabilnosti i preći na Grand Finale.

Mogu se prijaviti tehnološki startapovi koji omogućavaju tehnologiju ili kompanije u ranoj fazi,koji zadovoljavju prisutnost minimalnog održivog proizvoda, početna vuka kod korisnika, operacije sa sjedištem u zemlji/ gradu aplikacije i da nemaju prethodnih investicija većih od million dolara.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme na linku: https://www.seedstarsworld.com/local-competitions/#next_events_ajax_container

Rok za prijavu je 31.08.2020. godine

Detaljnije na linku: https://www.seedstarsworld.com/local-competitions/

Izvor: mladiinfo.me