SAM SVOJ DIZAJNER – BESPLATNA RADIONICA O UPOTREBI ALATA CANVA

Online alat za grafički dizajn Canva je jedan od najboljih sveznika svih onih koji nastupaju na internetu, naročito na društvenim mrežama. Prijavite se za ovu besplatnu radionicu i upoznajte alatku koja će vam sigurno biti od koristu u razvoju vaše karijere.

Koristite Facebook ili Instagram za promociju svojih proizvoda? Nemate grafičkog dizajnera u timu, a želite ostaviti profesionalan utisak svojim objavama? Želite svojim prezentacijama, posterima i infograficima dati privlačan izgled? Canva je brz i jednostavan web alat za grafički dizajn.

Učestvujte na našoj radionici i saznajte kako vam Canva može postati saveznik za rješenje problema iz oblasti grafičkog dizajna, a s ciljem uspješnije promocije i prodaje!

Sweden/USAID FARMA II organizuje webinar/radionicu na temu „Canva: Moćan saveznik malih biznisa!“, koja će zainteresovanim organizacijama pomoći u upravljanju i unapređenju vizuelnog identiteta, s ciljem ostvarivanja boljih rezultata u prodaji.

Radionica je planirana u četvrtak, 18. juna od 11-13h (prijava je otvorena do 17. juna u 16:00h).

Planirana je praktična radionica o upotrebi Canva platforme, tokom koje ćemo vas upoznati sa ovim alatom i odgovoriti na pitanja koja budete imali, a na bazi primjera iz prakse. Predavači će biti Selma Operhal i Ejla Bektaš-Hajdarović, konsultantice Sweden/USAID FARMA II projekta.

Radionica je otvorena za organizacije iz sektora poljoprivrede i besplatna je.

Učesnici će biti prisutni kroz video i audio konekciju i moći će postavljati direktna pitanja tokom radionice.

Registrujte se putem sljedećeg linka: https://www.surveymonkey.com/r/f2canva.

Požurite sa prijavom – broj učesnika je ograničen!

Nakon registracije ćete dobiti link za pristup radionici.

Izvor: mreza-mira.net