OVI ALATI ĆE VAM POMOĆI U REALIZACIJI VAŠIH IDEJA

Digitalno doba nam je omogućilo da u nekoliko klikova realizujemo gotovo svaku ideju koju realizujemo. Donosimo vam digitalne alate koji će vama pomoći u realizaciji vaših ideja.

U moru kopija i varijacija na temu, danas je potražnja za autentičnošću veća nego ikada. Originalnost, kreativnost i inovativnost nužne su za bilo kakav uspjeh u današnjem svijetu. Globalizacija i internet kao najbolji alat za širenje svjetonazora, uzrokovali su to da je sve već viđeno i brzo dosadi, osim ako se po nečemu stvarno ne ističete. Kako bi i vi na što lakši način pokazali svoju kreativnost u obradi fotografije, ovi će vam alati u tome savršeno poslužiti.

Uređivanje fotografije

Alat koji sadrži sve što vam je potrebno za uređivanje fotografije, a istovremeno je vrlo jednostavan za korištenje je Lunapic. Podešavanje tonova, svjetline, zrnatosti fotografije, ali i rezanje, dodavanje okvira…sve su to samo neke od mogućnosti ovog besplatnog i jednostavnog alata za uređivanje fotografija.

Uklanjanje pozadine na fotografiji

Početnik ste u uređivanju fotografija, tek se uhodavate ili ste se jednostavno našli u situaciji da vam je potreban alat za uređenje fotografije, a nikada niste koristili nijedan? Remove.bg je najlakši i besplatan način da riješite ovaj problem u tren oka! Uklonite pozadinu i dodajte onu koja vam odgovara u tren oka!

Mijenjanje veličine slike

ResizeImage.net idealan je alat za promjenu veličine fotografije koji na vrlo jednostavan i detaljan način omogućuje promjenu po koracima.

Jednostavne ikone

Iconmonstr sadrži više od 4496 besplatnih ikona koje možete preuzeti u bilo kojem trenutku.

Ikone i ilustracije

159,500 besplatnih ikona i ilustracija možete pronaći u icons8.

Konvertiranje teksta za objave na društvenim mrežama

Želite li biti što kreativniji, kako bi tekst prilagodili društvenim mrežama možete se okoristiti ovim alatom koji na vrlo jednostavan način pretvara tekst u kodove od kojih sami možete izabrati što vam više odgovara.

Vježbanje brzog pisanja

Smatrate li da ne “tipkate” dovoljno brzo, Fastfingers će vam pomoći riješiti ovaj problem. Vaš zadatak je pokušati što više točnih riječi napisati unutar razdoblja od jedne minute. Vježbati možete na pedesetak jezika.


Pročitajte više: Tri internetske stranice uz koje ćete riješiti svoje jezične nedoumice i sačuvati ugled


Plagijarizam

Iako se krađa teksta često umanjuje u odnosu na krađu konkretnih stvari, težina je jednaka, stoga je vrlo važno paziti na dobro navođenje izvora. Kako biste provjerili je li neki tekst plagiran, možete koristiti program quetext.

Konvertiranje PDF dokumenta

PDF to DOC je jednostavan alat kojim ćete u najkraćem vremenu pretvoriti PDF dokument u Word, a ovim alatom možete PDF dokument konvertirati u JPG.

Podjela PDF dokumenta

Želite li izbaciti nekoliko stranica ili podijeliti PDF dokument, najjednostavnije ćete to postići ovim alatom.

Skidanje YouTube videa

Treba li vam u neku svrhu YouTube video, ovim alatom ga možete skinuti u tren oka!

Izvor: womeninadria.com

Foto: techwyse