NOVČANA PODRŠKA ZA VIZUELNE UMJETNIKE

0
1019

Otvoren je konkurs za dodjelu grantova umjetnicima iz oblasti vizuelnih umjetnosti. Izabrani kandidati će dobiti novčanu pomoć i mogućnost izlaganja svojih radova na sajtu Innovate Grant inicijative.

Inicijativa je nastala iz potrebe da se umjetnicima olakša rad i uštedi vrijeme i energija koju bi inače potrošili popunjavajući aplikacije za grantove koje iziskuju velik broj informacija, truda i resursa. Jednostavan process apliciranja za grant, što je cilj inicijative, omogućuje umjetnicima i fotografima da nesmetano rade na svojim projektima, neopterećeni i entuzijastični.

Novčani iznos granta je 550 dolara. Uz novčanu nagradu, dobitnici će imati priliku da predstave svoje radove putem vebsajta Innovate Grant inicijative. Oblasti u umjetnosti koje dolaze u obzir su slikarstvo, izrada štampe, crtanje, skulptura, film/video, mješoviti mediji, instalacija, novi mediji. Žanrovi u fotografiji mogu biti portret, konceptualna fotografija, mrtva priroda, dokumentarna fotografija, ulična, kompozit, kolaž.

Kandidati iz cijelog svijeta se mogu prijaviti za konkurs dodjele granta, a koji su stariji od 18 godina.

Da biste se prijavili na konkurs za dodjelu granta, kandidati su u obavezi priložiti lične podatke (ime i prezime), mail adresu, kategoriju granta, od 3 do 5 fotografija rada koji se kandiduje i 25 dolara kao naknada za aplikaciju, putem linka.

Rok za prijavu je 07. maj 2020. godine.

Više detalja pronađite klikom ovdje.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.