Molson Coors Career Fest 2018!

Festival koji se ne gasi – Career Fest, ove godine po sedmi put!
 
Dođite u četvrtak, 1.11. u 15 časova na Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, salu 6 i poslušajte tri izvrsna govornika!
 
Ispred našeg ovogodišnjeg partnera, kompanije Molson Coors, dolazi Vladimir Rosić, Brand and Consumer Excellence Manager!
Vladimir će nam govoriti o tome ako izgleda karijera jednog marketing stručnjaka iz BIH kao i o tome kako izgraditi jedan pivarski brand! Iza Vladimira su godine iskustva u marketingu vodećih pivarskih brendova kao što su Jelen, Ožujsko, Staropramen, Becks i mnogi drugi! On će vam pojasniti zašto je brand snaga pripovjedanja priče!
 
Posebna nam je i čast što je sa nama tog dana Nikola Stokić iz Štutgarta, SAP EWM 

konsultant iz kompanije Bosch – jedne od najvećih njemačkih i globalnih
 kompanija! Nikola je prava osoba za temu “međunarodna karijera” jer je učestvovao u implementacijama projekata od Frankfurta do Meksiko Sitija a očekuju ga iste u Seulu, Singapuru, Torontu i Melburnu! Njegovor ranije iskustvo u Njemačkoj je bio rad za Lidl u kojem je bio projekt leader za implementaciju SAP EWM rješenja u Novoj Pazovi! Nikola je jedan od onih ljudi koji želi da podjeli svoje međunarodno iskustvo sa studentima Banjaluke – iskoristite dolazak jednog takvog stručnjaka! 
 

Sa nama je tog dana i poznato medijsko lice
 i jedna od najvećih kreativki u našoj zemlji
 – Dijana Tepšić Osim što je poznata kao lice sa malih ekrana, Dijana je i krativna direktorica  Play Team agencije. Dijana će nam govoriti o receptu za uspjeh – kreativnosti i autentičnosti Imaćete priliču čuti kako se ona usudila promijeniti posao i živjeti svoje snove? Kako se našla u svijetu kreativne industrije? Kako lansirati vlastite projekte koji su od lokalnih postali regionalni? Kako vjerovati u sebe kada niko drugi ne vjeruje u vas? Saznaćete iz prve ruke njen razvojni lični i profesionalni put od 16-godišnje volonterke na radiju do uspješne preduzetnice. 
 
Tog dana i najavljujemo otvaranje prijava za ovogodišnji, peti po redu, Jelen Business Case Challenge! Ove godine veći, izazovniji i zanimljiviji! Dođite i saznajte teme ovogodišnjeg takmičenja!
 
Career Fest se organizuje u saradnji sa Elab-om Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci a uz pokroviteljstvo Grada Banja Luka i kompanije Molson Coors! 
 
Osvijetli put svojoj karijeri!
 
1. novembra 2018. od 15 časova
na Ekonomskom fakutletu u sali 6!
 
Broj mjesta je ograničen.
 
Prijave (ime, prezime, fakultet/škola i kontakt email) slati na festival.karijere@cerk.info!
Više na Facebook event-u događaja!
Career Fest je dio aktivnosti Fabrike Znanja (Knowledge Factory) podržanog kroz grant Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH. 
 
Vidimo se!