Molson Coors Business Academy 2023

Kompanija Molson Coors, jedan od svjetskih lidera u pivarskoj industriji, po četvrti put zajedno sa CERK-om organizuju Molson Coors Business Academy. Akademija je savršen način da 2023. godinu završite sa vještinama potrebnim za realizaciju vaše ideje iz snova!


Akademija je otvorena svim punoljetnim mladim ljudima iz BiH, bilo da su studenti osnovnih studija, studenti mastera ili drugi mladi.
Posebno je korisna za buduće učesnike Ožujsko Jelen Business Case Challenge-a ali je otvorena i za učesnike koji samo žele da učestvuju na radionicama ove akademije!

Molson Coors Business Academy se realizuje kroz niz praktičnih radionica o marketingu, projektnom menadžmentu i razvoju ideje. Sve popraćeno međunarodnim iskustvom i korisnim savjetima naših predavača!

📌 Na linku možete pogledati kako je bilo na jednoj od prethodnih akademija 👩‍💻👨‍🏫〽️ a više o predavačima koji će sa vama dijeliti svoje iskustvo ćete uskoro saznati ovdje i na Facebook događaju akademije.

Način prijave:

Sve što trebate je da pošaljete email sa imenom, prezimenom i fakultetom koji pohađate (ako studirate) i na kontakt@cerk.info. Učešće je besplatno.

Business Academy će se održati online putem platforme Zoom  i to 2. decembra 2023. godine.

Učesnici koji odslušaju Akademiju u cijelosti, dobijaju sertifikate o učešću!

U nastavku će biti postepeno objavljivane priče o govornicima ovogodišnje Akademije!

Tadej Muršič

Co-founder and COO Andivi / Alledio, Slovenia

Tadej je preduzetnik i iskusni marketing manager koji nam dolazi iz Slovenije i sa vama će podijeliti svoje iskustvo iz razvoja HW proizvoda, preduzetništva i ljudskog razmišljanja!

Ali Tadej je i mnogo više od toga! On je sjajan govornik, veoma harizmatična osoba i profesionalac sa višegodišnjim iskustvom sa više kontinenata! Ukratko: Tadej = intelligence&creativity&charisma!

P.S. Check him on Medium, too!

Nemanja Vidović

Finansijski direktor, Molson Coors CEE, Prag Češka

Nemanja je finansijski direktor u Molson Coors CEE za tržište Češke i Slovačke. Posjeduje 8 godina iskustva u kompaniji. On će podeliti svoj karijerni put od diplomiranja na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci do trenutne pozicije u Pragu, Češka Republika!

Njegova impresivna profesionalna evolucija obuhvata više različitih ključnih pozicija u kompaniji kao i projekata koje je vodio. Između ostalog, Nemanja je bio odgovoran za rast prihoda na nivou Centralne i Istočne Evrope u kompaniji Molson Coors CEE. Pridružite nam se i saznajte kako je Nemanja postao stručnjak u oblasti finansija i lider u svijetu poslovanja. Ne propustite priliku za inspiraciju i učenje!

Strahinja Tirnanić

Founder & CEO, Proman Consulting, Srbija

Da li želiš naučiti više o ponašanju potrošača, značaju boja u procesu kupovine i efektivnim načinima prodaje? Ukoliko je tvoj odgovor da, onda je naredni predavač idealan za tebe! ✔️

Na Akademiji ćete imati priliku slušati Strahinju Tirnanića, preduzetnika iz Proman Consultinga iz Srbije.
Strahinjino iskustvo od preko 12 godina u marketingu i menadžmentu, od čega 6 preduzetničkih, je sigurno vrijedno pažnje. Osim tog iskustva, Strahinja će sa vama podijeliti i iskustva sa međunarodnih programa za preduzetnike: YTILI u SAD-u i Erasmus for Entrepreneurs kojeg je proveo u Sloveniji!

Ivana Kešić

DHRE program manager / GBL & e-Learning instructor, Civitas, Bosna i Hercegovina

🔊🔊🔊 Da li vas interesuje na koji način kultura 🎶🎭🎬 i kreativnost pomaže lokalnom razvoju i kako je ideja društveno odgovornog poslovanja transformirala kreativne industrije u kreativne ekonomije i dovela do vizije kreativnih gradova i formiranja kreativnih klastera ❓ Je li kreativna ekonomija najbolji integrator svih ideja globalnog društva, digitalizacije, odgovornog i održivog pametnog razvoja ❓

O svemu tome ali i nizu drugih tema možete saznati više uz našu govornicu, Ivanu Kešić! ✔️

Ivana je prepoznatljiva po programima Civitasa u BiH 🇧🇦 ali i nizu edukativnih programa koje je vodila u zemlji i inostranstvu za lokalne, međunarodne i globalne organizacije!

Sa preko 13 godina radnog iskustva u planiranju, realizaciji i praćenju obrazovnih i drugih društveno-odgovornih programa, Ivana je sjajan predavač iz ove teme!

Vidimo se i slušamo 2. 12. na Zoomu! 📢📍