KONKURS ZA STARTAPOVE SA NAGRADOM DO 1 MILION DOLARA

Enterprise Singapore je otvorio međunarodni konkurs za startapove i MSP kojim će nagraditi inovacije u energetskom sektoru iznosom do milion američkih dolara.

Enterprise Singapore (ESG), u saradnji sa partnerima iz energetskih kompanija, vladinim agencijama i inovatorima, pokreće Energy Open Innovation izazov sa misijom jačanja inovacija u globalnoj energetskoj industriji. Energetska industrija suočava se sa izazovima u polju robotike, upravljanja imovinom, toka posla i održivosti. Četiri startupa dobit će po 25.000 SGP Startup SG grantova, a Enterprise Singapore (ESG) će podržati pobjedničke kompanije sa do milion američkih dolara kroz grantove za razvoj proizvoda po rješenju problema zajedno s novčanim nagradama, a dobitnici će dobiti pristup izloženosti industrije i korporativni poslovi sa kompanijama koje učestvuju, uz dobijanje mentorstva, mogućnosti umrežavanja i pristup vodećoj stručnosti za istraživanje i razvoj vodećih energetskih kompanija

Da biste učestvovali u ovom takmičenju, morate se prijaviti kao lokalni ili međunarodni startup ili ako ste malo i srednje preduzeće (SME). Za takmičenja, učesnicima je dozvoljeno da pošalju više prijava.

Za više informacija o načinu prijave na: https://energy.innovation-challenge.sg/…/energy-2020

Rok za prijavu je 06.11.2020. godine
Detaljnije: https://www.enterprisesg.gov.sg/

Izvor: mladiinfo.me