BESPLATNA OBUKA IZ DIGITALNOG MARKETINGA ZA DAME

1
1195

INTERA Tehnološki Park organizuje 15-dnevnu obuku Digital Marketing Fundamentals, prvu u nizu besplatnih obuka koje će biti provedene kroz projekt www.women finansiran sredstvima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Upravljati društvenim mrežama, kreirati i slati jasnu poruku javnosti, napisati kvalitetan i zanimljiv tekst, poznavati vlastitu ciljnu skupinu te strateški promatrati vlastite marketinške aktivnosti, samo su neki od zadataka s kojima se susreću stručnjaci iz područja digitalnog marketinga. Pristup internetu i modernim tehnolodgijama učinio je alate digitalnog marketinga svima dostupnima stvarajući temelje za izgradnju uspješnih poslovnih karijera. Ali samo za one koji prate trendove i posjeduju potrebna znanja i vještine!

Kako bi mladim djevojkama i ženama omogućio stjecanje spomenutih znanja i vještina, INTERA Tehnološki Park organizira 15-dnevnu obuku Digital Marketing Fundamentals, prvu u nizu besplatnih obuka koje će biti provedene kroz projekt www.women financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Koračajući provjerenim stazama organizacije obuka koje rezultiraju ne samo unaprjeđenjem vještina, nego i prilikama za nove početke ili nadogradnju vlastitih karijera, i ovu obuku će INTERA TP organizirati u Code Hub-u Mostar posvećujući posebnu pažnju praktičnim vježbama. Kroz ukupno 45 sati obuke, polaznice će imati priliku naučiti istraživati ključne riječi i osnove SEO optimizacije, kreirati zanimljiv i kvalitetan tekstualni sadržaj, upoznati se s društvenim mrežama i alatima digitalnog marketinga, zakoračiti u svijet odnosa sa javnošću te izraditi vlastite marketinške strategije.

Obuka, za koju se sve zainteresirane mogu prijaviti ovdje, održavat će se dva puta tjedno u popodnevnim satima tijekom dva mjeseca u Code Hub-u Mostar uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a početak je planiran za četvrtak, 01.10.2020. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznica je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u petak, 25.09.2020. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni.

Prednost će dobiti dame u dobi od 18 do 35 godina – studentice, nezaposlene mlade djevojke i žene te one koje imaju jasno izraženu želju za pokretanjem vlastitog poduzeća ili freelancing karijere.

Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznice će koristiti vlastite laptope. Sve zainteresirane se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

Izvor: akta.ba

1 COMMENT

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.