BESPLATNA PRIPREMA ZA TOEFL

Ukoliko ste čitali neke od stranih konkursa, mogli ste vidjeti da je TOEFL sertifikat često jedan od uslova za prijavu. Ukoliko i vi želite da steknete ovaj sertifikat, sada imate mogućnost da se besplatno pripremite za polaganje.

Ovaj kurs za pripremu testa, razvijen od strane stručnjaka koji kreiraju, administriraju i ocjenjuju TOEFL test, pomoći će učenicima engleskog jezika da poboljšaju svoje vještine. TOEFL test je najpouzdanija i široko prihvaćena ocjena na engleskom jeziku na svijetu. To je pomoglo milionima ljudi da ostvare svoje snove da studiraju, rade ili žive u inostranstvu. Više od 10.000 visokoškolskih institucija, vladine agencije i organizacije širom svijeta prihvataju TOEFL rezultate za donošenje važnih odluka. Ovaj kurs će vam pomoći da shvatite šta možete učiniti da biste postigli svoj najbolji TOEFL rezultat.

Instruktori će vas voditi kroz svaki odjeljak (čitanje, slušanje, govor i pisanje) i pomoću arhiviranih prošlih testnih pitanja objasniće vrste pitanja koja možete da očekujete. Dobićete dragocjene savjete, uključujući i kako se registrovati za test, kako se ocjenjuje i kako se pripremiti za dan testiranja. Ovaj kurs je visoko interaktivan, koristi video snimke, ogledna pitanja sa objašnjenjima, kratke kvizove i zajedničke diskusijske table. Takođe ćete imati pristup stvarnim ispitnim materijalima iz prošlih testova.

Tokom nedjelja koje pokrivaju Govor i pisanje, svi polaznici kursa mogu dobiti ocjene za svoje odgovore u praksi. Pored toga, biće besplatni resursi i snižene pripremne ponude za test tokom cijelog kursa. Konačno, dobićete dragocjene savjete iz unutrašnjih poslova koji će vam pomoći da date sve od sebe na TOEFL testu kako biste se mogli prijaviti na univerzitet ili posao svojih snova.

Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati bez obzira na nacionalnost ili kvalifikacije. Nema posebnih uslova prijave.

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.classcentral.com/…/edx-toefl-test

Detaljnije: www.classcentral.com

Izvor: hocu.ba