SARAJEVO BUSINESS FORUM START-UP CHALLENGE

Otvorene su prijave za SBF Startu-up challenge. Pobjednici serijala će dobiti mentorsku podršku i finansijska sredstava. Prijave su otvorene do 10. oktobra.

Fondacija Mozaik je i ove godine sponzor Sarajevo Business Forum (SBF) Start-up Challenge, takmičenja mladih u poslovnim idejama kojeg je pokrenula Bosna Bank International d.d. (BBI) u saradnji sa HAYAT TV s ciljem da mladim ljudima u našoj zemlji pruži priliku da predstave i realiziraju svoje poslovne ideje.  

Nakon vrlo uspješne dvije sezone TV takmičenja SBF Start-up Challenge, uskoro počinje snimanje 3. sezone ovog zanimljivog takmičenja. Startup studio Fondacije Mozaik će svakoj od pobjednica i pobjednika emisije ponuditi mentorske usluge u vrijednosti 3.000,00 KM i besplatnu podršku u lonac.pro zajednici. 

Pored toga, iznimno društveno odgovorne poslovne ideje i biznise, Startup studio će podržati partnerskim ulaganjem u iznosu do 40.000 KM.

Poslovna ideja, projekat ili plan koji se prijavljuju za SBF Start-up Challenge mogu biti u fazi razvoja ideje ili postojeći biznis novoosnovane kompanije, koja je registrovana u posljednjih 12 mjeseci, odnosno tokom 2019. i 2020. godine.

Svoje prijave za takmičenje mladi do 35 godina starosti trebaju poslati na e-mail: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com, do 10. oktobra ove godine.

Detalji poziva i obrazac prijave dostupni su na https://bbi.ba

Izvor: lonac.pro


Comments

One response to “SARAJEVO BUSINESS FORUM START-UP CHALLENGE”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.