PRIJAVI SE NA IN-CAR CODING CHALLENGE

Otvoren je poziv za prijave na In-car coding challenge. Kompanija Daimler (Mercedes) organizuje takmičenje kako bi pronašla inovativna rješenja iz oblasti softvera koja mogu biti primijenjena u njihovim automobilima.

In-Car Coding izazov čeka vaše kreativne ideje i inovativne aplikacije. Bez obzira da li vaša aplikacija želi da ponudi zabavu u automobilu ili da revolucionarizuje logistiku i transport, mogućnosti su gotovo beskrajne. Finalisti će dobiti priliku da predstave svoje projekte žiriju stručnjaka Mercedes-Benz AG iz Stutgarta, u srcu Njemačke automobilske industrije.

‘Damiler AG’ je jedna od najuspješnijih svjetskih automobilskih kompanija. Svojim odjeljenjima automobila Mercedes-Benz, Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler autobusi i Daimler financial services, grupa je jedan od vodećih svjetskih dobavljača premium automobila i najveći svjetski proizvođač komercijalnih vozila preko šest tona. Izazov u automobilu za kodiranje ima za cilj da stvori prolaz kako bi vašu aplikaciju učinili dostupnom kupcima Mercedes-Benza.

Zainteresovani kandidati koji žele učestvovati moraju imati 18 ili više godina. Studenti, programeri pojedinačno ili u grupama i kompanije mogu se prijaviti za učešće. Veličina grupe pojedinca ograničena je na šest učesnika.

Da bi se prijavio, svaki kandidat mora obavezno da unese sledeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, pol, zemlju, važeći telefonski broj i svoje državljanstvo putem veb lokacije za online registraciju

Rok za prijavu je 18.10.2020. godine

Detaljnije: https://www.in-car-coding.com/…/cha…/innovator-challenge