Позив за учешће у курсевима цјеложивотног учења у оквиру CULTURWB пројекта

(од 18.01. – 16.02.2019. године на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци)
У току је упис на курсеве у оквиру Програма цјеложивотног учења који ће бити организовани на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци у периоду од 18.01. – 16.02.2019. године.
Универзитет у Бањој Луци је партнер у пројекту „Јачање капацитета за промјене у туризму на Западном Балкану: изградња компетенција за управљање културним насљеђем и културним туризмом – CULTURWB“, који је један од 147 пројеката одобрених за финансирање у оквиру Erazmus + пројеката. У реализацији CULTURWB  пројекта учествује тринаест партнера из регије и ЕУ.
У складу са циљевима пројекта, Економски факултет Универзитета у Бањој Луци већ другу годину за редом организује курсеве цјеложивотног учења, који у фокус стављају изградњу и унапређивање компетенција за квалитетно управљање културним насљеђем и културним туризмом и намијењени су образовању запослених у установама културе и заштите културног насљеђа, као и другим заинтересованим лицима. Фотографије и коментаре учесника првог циклуса курсева можете погледати овдје.
УПИС ТРАЈЕ ДО 11.01.2019. ГОДИНЕ
Након затварања конкурса за упис, кандидати ће бити обавијештени о резултатима уписа, даљим корацима и терминима предавања.  
КУРСЕВИ СУ БЕСПЛАТНИ, СТИПЕНДИРАНИ ОД СТРАНЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ.
ПО ЗАВРШЕТКУ ЕДУКАЦИЈЕ ПОЛАЗНИЦИМА КУРСЕВА ЋЕ БИТИ ДОДИЈЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ.
Кликом на линк испод отвара се пријавни образац за обавезну регистрацију на курсеве у оквиру програма цјеложивотног учења.
ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ ЗА ДРУГИ ЦИКЛУС КУРСЕВА ЦЈЕЛОЖИВОТНОГ УЧЕЊА
Више информација о пројекту можете пронаћи на линку: CULTURWB
За додатна питања контактирајте нас путем имејла: jelena.rozic@unibl.org