OŽUJSKO BUSINESS CASE CHALLENGE 2022.

Žuja te zove na natjecanje u studiji slučaja!

Okupi ekipu,  osmislite projekt koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Na koje teme možeš da se prijaviš?

 • Žuja i tvoj grad
  (Osmisli projekat kojim Žuja može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Ožujsko pivo u tvojoj lokalnoj zajednici)
 • Društveno-odgovorna Žuja
  (Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizirati i kako bi dodatno izgradio imidž Ožujskog piva. Osmisli kako Žuja treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Žuja može biti pozitivan primjer)
 • Slobodna tema
  (Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovirati Žuju)

Nagrade koje možeš osvojiti su:

 • Prvo mjesto  – 1.200 KM
 • Drugo mjesto – 500 KM
 • Treće mjesto – 300 KM

Prijaveozujsko.bcc@cerk.info ili pp.efmo@gmail.com

Prijavu možete preuzeti na linku OVDJE.

Dodatne informacije na www.cerk.info kao i https://www.facebook.com/efsumba/ kao i i na www.facebook.com/karijera/

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Rok za slanje prijava timova (samo Word dokument) je 1. 12. 2022. godine. Rok za dostavu rješenja je 15. 12. 2022. godine.

NATJEČAJ JE OTVOREN ZA STUDENTE SVIH FAKULTETA IZ BOSNE I HERCEGOVINE!

Prijaviti se možete u timu od maksimalno 3 člana. Obavezno uz prijavu naglasiti ime, prezime, fakultet, broj indeksa i naziv tima.

Svi timovi koji se prijave do 5. 11. imati će mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inozemni predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.


Comments

One response to “OŽUJSKO BUSINESS CASE CHALLENGE 2022.”