Научно-стручни скупу StES 2016 – II позивно писмо

Oрганизациони одбор деветог по реду научно-стручног скупа „Студенти у сусрет науци“ са међународним учешћем (Students encountering science- StES 2016), упутио је друго позивно писмо за учешће на поменутој интердисциплинарној конференцији која ће се одржати од 23. до 25. новембра 2016. године на Универзитету у Бањој Луци.

С обзиром на велико интересовање студената, Организациони одбор је донио одлуку да продужи рок за пријем сажетака до 15.10.2016. године.

Конференцију, која се ове године одржава под слоганом „Наука данашњице је технологија будућности“, као и протеклих година организује Студентски парламент Универзитета у Бањој Луци, под покровитељством Министарства просвјете Републике Српске и Министарства науке и технологије Републике Српске.

Циљ конференције је да се прикажу научна и стручна достигнућа студената и могућност њихове примјене у пракси, те да се одреде правци даљег истраживања. Истовремено, скуп је прилика да се унаприједи научноистрживачки рад студената, промовише научни дух академске заједнице, размијене мишљења и склопе нова пријатељства.

Право учешћа имају студенти I, II и III циклуса студија.

Више информација о конференцији, пријави радова и правилима учешћа можете пронаћи у приложеном Позивном писму, као и на интернет страници: www.stes.rs.ba или путем имејл адресе : info@stes.rs.ba.

Друго позивно писмоstes