Business Case Challenge

 • „Jelen Business Case Challenge“– U saradnji sa kompanijom „Molson Coors“ i pivskim brendom “Jelen”, Centar za razvoj karijere organizuje takmičenje za studente javnih i privatnih visokoškolskih ustanova u BiH iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i plasiranja proizvoda uz upotrebu savremenih tehnoloških metoda i inovacija. Najbolji timovi, odnosno timovi sa najbolje izvedenom studijom slučaja, nagrađeni su vrijednim nagradama i poklon paketima.
  Održanih takmičenja do sada: 5
  Broj prijavljenih učesnikapreko 500
 • „Ožujsko Business Case Challenge“– U saradnji sa kompanijom „Molson Coors“ i pivskim brendom “Ožujsko”, Centar za razvoj karijere drugu godinu zaredom organizuje takmičenje za studente  visokoškolskih ustanova u BiH iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i plasiranja proizvoda uz upotrebu savremenih tehnoloških metoda i inovacija. Najbolji timovi, odnosno timovi sa najbolje izvedenom studijom slučaja, nagrađeni su vrijednim nagradama i poklon paketima. Finale se održava u Sarajevu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.
  Održanih takmičenja do sada: 1
  Broj prijavljenih učesnikapreko 150
 • “Learn Today – Lead Tommorow” je takmičenje u studiji slučaja koje u okviru strategije za razvoj “Program Budućih Lidera” već tri godine zaredom sprovodi revizorsko-konsultantska kuća “Ernst and Young”. U saradnji sa CERK-om, treća studija slučaja održana je u sklopu Festivala karijere. Tokom izrade studije slučaja studenti imaju mogućnost da pokažu svoje sposobnosti i konsultatnske kompetencije u rješevanju postavljenog realnog problema u poslovanju. Takmičari koji se istaknu, i budu prepoznati, imaju mogućnost ostvariti saradnju i dobiti zaposlenje.Ovaj napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća, kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci neposredno uključeni u poslovanje. Samim tim, EY oSmogućava mladima steknu praktična znanja i istaknu svoje talente i tako dobiju mogućnost obavljanja radne prakse, te zaposlenja. Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u pet najboljih timova, ulaze u proces selekcije za EY stipendiju

Galerije: